Et udsnit af hvad der skete i 2006, i forbindelse med Foreningens 10 års jubilæum

Årets store jubilæumsfest blev afholdt
den 12 og 13 august på  Broholm Gods4 1
Broholmsvej 32, 5884 Gudme Fyn

Klik til jubilæums siden


Der var tilmeldt over 100 miniatureheste fra både ind- og udland. Foruden vores årlige føl- og plagskue, blev der afholdt yderligere 18 forskellige klasser. Lørdag aften fejrede vi 10-året med et brag af en jubilæumsfest med en 3-retters festmenu og efterfølgende dans til levende musik.

Program for dressurkørsel samt bane inddeling var således: 4 1
Regler for toppekørsel var således: 4 1
Propositioner 4 1
Alm. bestemmelser 4 1

Foto fra Broholm Gods 6
Broholm Gods              
                  faciliteter på Broholm Gods
Til SAMVIRKES hjemmeside

I Brugsens blad SAMVIRKE, var der i oktober nummeret 2006, en flersidet artikel fra Broholm om DMHF og miniaturehesten!!

Overskriften var:
De mindste vrinsk -
Hvorfor vælger man at have en hest, man ikke kan ride på og som ikke bliver højere end et spisebord?

Til EQUIPAGES hjemmeside

I hestebladet EQUIPAGE, var der i oktober nummeret 2006, en stor artikel om miniaturehesten.

Overskriften var:
Derfor er de små miniatureheste så populære

 
DMHF SHOWTEAM
 

I anledning af vores jubilæumsår, oprettede DMHF et showteam. Billeder fra Roskilde showet blev løbende vist på forsiden. Vores første deltagelse i Det Store Heste Show på Roskilde Dyrskue, blev en kæmpe succes, og vi fik ros fra rigtig mange mennesker, incl.dyrskuets showledelse. Ikke mindre end 14 heste, 6 hestevogne, 13 aktører og 15 hjælpere var på banen samtidig. Elementerne var vognkørsel, spring og agility. En STOR tak til alle medvirkende for et fantastisk sammenhold og en suveræn indsats. Showet blev desuden vist på dyrskuerne på Fyn, Horsens og i Herning. 

 

Et varigt minde
DMHF's jubilæums prospekt
 

I forbindelse med vort jubilæum har DMHF fået trykt et flot og gemmeværdigt jubilæums prospekt, med indlæg og billeder fra foreningens start og til nu. Prospektet blev sendt ud til samtlige medlemmer i slutningen af maj mdr. Ønsker du at købe et eksemplar kan du henvende dig til formanden Pris pr.stk. ......... 30kr./stk

 

DMHF's stand på 5 Dyrskuer 6

På Roskilde, Fyn, Horsens, Åbenrå, og Herning Dyrskue, var Miniatureheste Foreningen synlig med en stand, om foreningens første 10år, og hvor der var mulighed for at købe diverse DMHF PR : pins, nøglesnor, streamer, staldskilt, jubilæumsprospekt, bolscher og t.shirts.

 

  Mvh. bestyrelsen